Haberler

Tütüncü ve Hacıcaferoğlu Spor Yatırımlarını Görüştü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü gerçekleştirecekleri projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kepez'in projeler sayesinde daha modern bir yerleşim yeri haline geleceğini belirten Başkan Tütüncü, "Eski Düden sahasına Antalya'nın, FIFA standartlarına uygun ilk sentetik çim futbol sahasını inşa ettik. Hem amatör sporculara hem gençlerimize hem de vatandaşlarımıza hizmet verecek mükemmel bir tesis oldu" dedi.

Antalya'da yapılan 33 Bin kişilik stadyum, sentetik çim saha,10 Bin kişilik spor salonu, Antalya ve Alanya Gençlik Merkezi yapımı hakkında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye bilgi veren Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ise "Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüzce spor adına ortak yürüttüğümüz çalışmalarımıza her geçen gün bir yenisini ekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Zeytinköy 100. Yıl Spor Tesisleri'ne yapımı planlanan 5 bin kişilik olimpik yüzme havuzu ile ilgili bilgiler veren Hacıcaferoğlu, "Henüz Antalya'nın uluslararası düzeyde olan olimpik yüzme havuzu yok. Bu proje sayesinde Antalya'nın yüzme havuzu ihtiyacını gidereceğiz" şeklinde konuştu.

Hacıcaferoğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Hacıcaferoğlu Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title