Haberler

Türk Ocaklarının 101. Kuruluş Yılı

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof.Dr.Mehmet Öz, bu topraklarda yaşayan herkesi aziz Türk milletinin ferdi olarak gördüklerini söyledi.

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, bu topraklarda yaşayan herkesi aziz Türk milletinin ferdi olarak gördüklerini söyledi.

Türk Ocaklarının kuruluşunun 101. yılı nedeniyle Niğde'deki bir otelde düzenlenen tebrik kabul toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de bin yıldır Anadolu mayasında yoğrulan kardeşliği ve Türk adının bu topraklarda yaşayan insanları etnik veya ırk ayırımı yapmadan kapsamasını savunduklarını ifade etti.

Öz, "Türk Ocaklarını ve milliyetçilik anlayışımızı, etnikçilik veya kabile milliyetçiliği olarak suçlamak insaf ve izandan yoksun bir yaklaşımdır. Biz bu topraklarda yaşayan herkesi aziz Türk milletinin ferdi olarak görürüz" dedi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve davetliler katıldı.

Por. Dr. Öz ile sohbet eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Türk Ocaklarının kuruluşunun yıl dönümünü kutladı. - NİĞDE

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Akdoğan Türkiye Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title