Haberler

Trakya Tarımsal Araştırma Enstitünün Arazisi

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, 'Edirne'deki Bütün Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Herkes Bir Araya Gelsin, Görüşlerini Açıklasın ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün Arazisine Ne Yapmak İstiyorlarsa Karar Versinler' Dedi

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, 'Edirne'deki bütün sivil toplum kuruluşları, belediye herkes bir araya gelsin, görüşlerini açıklasın ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün arazisine ne yapmak istiyorlarsa karar versinler' dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Edirne kent merkezinde balıkçı esnafını ziyaret etti, fırıncılarla toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

Budak, daha sonra Hudut Gazetesi'ni ziyaret ederek Genel Yayın Müdürü Bülent Ayan ve Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytin ile görüştü. Budak, burada yaptığı açıklamada, TOKİ'nin Edirne'ye yapacağı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin TOKİ Başkanı ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamayla birlikte, Edirne kamuoyunda Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün arazisine TOKİ konutlarının yapılacağı yönünde tartışmalar başladığını ve bu tartışmalarda kendisinin ve partisinin itham edildiğini vurgulayan Budak, olayın kendisi ve partisi ile hiçbir alakası olmadığını belirtti.

Budak, olayın kendisiyle bir ilgisinin bulunmadığını belirterek, şöyle dedi: 'Belediye ile TOKİ arasında olan bir olay. Belediye imara açıyor. Benim ne görüşmem var, ne de ilişkim. Hiç bir ilgim yok. Onlar kendi aralarında protokol yapmışlar, anlaşmışlar. Benim ilgim yok. Randevu almamışım, bana böyle bir talep gelmemiş. Burada ithamda bulunulması çok yanlış bir şey. Burada bir planımız da yok. Sadece hastane yapılması konusunda Sağlık Bakanlığı'na desteğimiz var. Ama ben Edirne'de buna üzülüyorum. Edirne'deki bütün sivil toplum kuruluşları, belediye, herkes bir araya gelsin, görüşlerini açıklasın ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün arazisine ne yapmak istiyorlarsa karar versinler. Edirneliler istemiyorsa yapılmaz. Belediye şu anda bunu iptal edebilir. Dediğim gibi Sağlık Bakanlığı burada 400 yataklı hastane yapmak istiyor. Devlet Edirne'ye 80-100 milyonluk yatırım yapacak, bunun iptal edilmesinden Edirne'ye hizmet gelmesi için çaba sarf eden insanlar olarak üzüntü duyarız.'

(RC-BAK) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title