Haberler

Tosun Resmen Göreve Başladı

İzmir’in Dikili ilçesinde 30 Mart Yerel Seçimleri'nde Dikili'de oyların yüzde 51,6’sını alarak Dikili Belediyesi'nin yeni başkanı olan Veteriner Hekim Mustafa Tosun ve yeni dönem meclis üyeleri, Dikili İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hatice Özkara Şahin'den mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

İzmir'in Dikili ilçesinde 30 Mart Yerel Seçimleri'nde Dikili'de oyların yüzde 51,6'sını alarak Dikili Belediyesi'nin yeni başkanı olan Veteriner Hekim Mustafa Tosun ve yeni dönem meclis üyeleri, Dikili İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hatice Özkara Şahin'den mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Adliye binasına gelen Dikili Belediye Başkanı Veteriner Hekim Mustafa Tosun'a eşi Nazan Tosun, kızları Yağmur ve Damla ile birlikte CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve meclis üyeleri de eşlik etti. Adliye binasında ve dışında vatandaşların coşkusuyla karşılanan yeni başkan Mustafa Tosun, Dikili İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hatice Özkara Şahin'den mazbatasını aldı. Başkan Tosun, yaptığı konuşmasında, "Mazbatamızı Dikili'de sevgiyi egemen kılmak inancımızla alıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık Dikili'de yeni bir sayfa açılıyor. Bu sayfa da herkes bir ve birlikte olacak. Herkese eşit ve kaliteli hizmet sunacağız. Bu değişim, bu sevgi birlikteliği, hepimize, Dikilimize, Dikili Halkına, sevdası Dikili olan herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

"DİKİLİ AŞIĞIYIZ"

Adliye Sarayı'nda gerçekleşen törenin ardından Dikili Belediyesi'ne giden Tosun, Belediye Binası önünde konuşma yaparak, "Gelinen bu süreçte tüm Dikili halkımızın ve partililerimizin büyük emeği var, alınterleri var. Bu başarı Dikili halkının ve sevgisin, birlikteliğin, dayanışmanın başarısıdır" dedi. Daha sonra makamına geçen Tosun, burada görevini başkanvekili Yusuf Altıparmak'tan devraldı. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Tosun, şöyle konuştu: "Bugün burada hep dediğimiz gibi Dikili'de sevgiyi iktidara getirdik. Yani halkımızın bizlere verdiği sevgi ve hizmet görevinin bayrağını bugün resmen devralıyoruz. Bir anlamda halkın iktidarının bayrağını göndere çekiyoruz. Biz şu ana kadar hep projelerimizi anlattık, ama şu andan itibaren ise halkımızı dinleyeceğiz. Onların sorunlarını dinleyip, sorunlarını çözecek çalışmalar yapacağız. Köy köy, mahalle mahalle tüm sorunları çözerek onlara yaşamaktan daha bir keyif alacakları yepyeni bir Dikili yaratacağız. Tüm bunları yaparken halkımızın, yüzünü her saniye güldüreceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımın başkanı olarak 7 gün 24 saat durmadan, yorulmadan çalışacak kısa zamanda çok iş yaparak Dikilimizi Türkiye'nin en çağdaş, en modern, en güzel belediyesi yapacağız. Çünkü biz, Dikili aşığıyız. Dikili'de artık ne alt yapı ne de üst yapı diye bir sorun kalmayacak bunun yanında Jeotermal başta olmak üzere hayvancılık, tarım, turizm ve seracılık desteklenerek ilçemizin değişimini ve gelişimini tüm hızıyla gerçekleştirmesini sağlayacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dikili İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title