Haberler

Temizliğe Engel

Samsun'da, Çöp Konteynırlarının Önüne Araçlarını Park Eden Sürücüler, Çöp Toplayan Temizlik İşçilerine Zor Anlar Yaşatıyorlar. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün Hemen Yanında Bulunan Endüstri Meslek Lisesi'nin Önündeki Çöp Konteynırının Yanına Araçlarını Park Eden Sürücüler, Çöp Toplayan Temizlik İşçilerine Zorluk Çıkardılar. Çöp Konteynırındaki Çöpleri Kamyona Boşaltmak İçin Konteynırı Park Eden ...

Samsun'da, çöp konteynırlarının önüne araçlarını park eden sürücüler, çöp toplayan temizlik işçilerine zor anlar yaşatıyorlar. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanında bulunan Endüstri Meslek Lisesi'nin önündeki çöp konteynırının yanına araçlarını park eden sürücüler, çöp toplayan temizlik işçilerine zorluk çıkardılar. Çöp konteynırındaki çöpleri kamyona boşaltmak için konteynırı park eden araçlar yüzünden ulaşamayan işçiler, araçlardan birini çekerek bulunduğu yerden uzaklaştırdıktan sonra konteynırın geçeceği kadar bir alan açtılar. Uzun uğraş vererek park halindeki bir otomobili çekmek için var güçleriyle çalışan işçileri görenler, araçlarını sorumsuzca park eden sürücülere tepki gösterdiler.

(MAY-SA)

01.08.2007 20:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title