Haberler

Tekirdağ: Çorlu Cezaevi'nde Açık Görüş

Cezaevlerindeki Tutuklu ve Hükümlülere, Ramazan Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla 24-30 Ekim Tarihleri Arasında Açık Görüş Yaptırılacak. 55 Tutuklu ve Hükümlünün Bulunduğu Çorlu Kapalı Cezaevi'ndeki Açık Görüş İse 24 - 27 Ekim Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek.

Cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlülere, Ramazan Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 24-30 Ekim tarihleri arasında açık görüş yaptırılacak. 55 tutuklu ve hükümlünün bulunduğu Çorlu Kapalı Cezaevi'ndeki açık görüş ise 24 - 27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanı Cemil Çiçek'in imzasıyla Cumhuriyet başsavcılıklarına gönderilen konuya ilişkin genelgeye göre, Adana, Antalya, Bakırköy-Metris, Bayrampaşa Kapalı, Bursa E Tipi, İzmir-Buca, Mersin ve Ümraniye E Tipi Kapalı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 24-30 Ekim 2006 tarihleri arasında 7 gün, diğer bütün ağır ceza merkezi ve müdürü bulunan bağlı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 24-29 Ekim 2006 tarihleri arasında 6 gün, müdürü bulunmayan bağlı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 24-27 Ekim 2006 tarihleri arasında 4 gün açık görüş yaptırılacak.

Kınama cezası dışında disiplin cezası almış ve bu cezası kaldırılmamış hükümlü ve tutuklular, açık görüşten yararlanamayacaklarını belirten Çorlu Cumhuriyet Savcısı Ekrem Beyaztaş, Çorlu Kapalı Cezaevindeki açık görüşün 24 -25- 26- 27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirileceğini söyledi. Hükümlülerin anne, baba, eş, çocuk, torun ve kardeşlerinin açık görüşten yararlanabileceğini belirten Savcı Beyaztaş, "Bu kişiler yoksa 3. derece akrabalarına haber veriliyor ve görüşmeleri sağlanıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title