Haberler

Tanrıverdi'nin Projeleri Sinemada

AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi’nin seçim vaadi olan 45 dev projesinin reklam filmi sinema salonlarında gösterilmeye başlandı.

AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi'nin seçim vaadi olan 45 dev projesinin reklam filmi sinema salonlarında gösterilmeye başlandı.

Tanrıverdi, yoğun seçim çalışmaları kapsamında kültüre ve sanata olan duyarlılığını göstermek için 14 Mart'ta vizyona giren "Sadece Sen" filmini partililerle birlikte izledi. Film öncesi AK Parti'nin ve Hüseyin Tanrıverdi'nin reklam filmi ise partililerce alkışlandı. 'Sadece Sen' filminin ilk bölümünü izledikten sonra sinema çıkışında bir açıklama yapan Tanrıverdi, "Yoğun siyasi çalışmalarımız arasında kültüre ve sanata da önem verdiğimizi göstermek için bugün vizyona yeni giren 'Sadece sen' filmini izledik. Film öncesi partimizin 2 genel reklamı ve kendime ait olan reklam filmini izledik. Genel reklamlar tüm sinema salonlarında kendime ait olan reklam filmi de Manisa'daki sinema salonlarında gösterilecek" dedi.

Sinema çıkışı partililerle birlikte İndesit Fabrikasında işçilerle birlikte öğlen yemeğine giden Tanrıverdi, 31 Mart sabahından itibaren Manisa'nın eksik kalan yanlarının her anlamda doldurulacağını ve Manisalıların ve Manisa'nın hak ettiği yere geleceğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hüseyin tanrıverdi ak parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title