Haberler

Taksicilerin "Kampanya" Tepkisi

Afyonkarahisar'da Bir Taksi Durağı Tarafından Başlatılan Kampanya, "Haksız Rekabete" Yol Açtığı Gerekçesiyle Diğer Taksi Durakları Tarafından Tepkiyle Karşılanıyor.

Afyonkarahisar'da bir taksi durağı tarafından başlatılan kampanya, "haksız rekabete" yol açtığı gerekçesiyle diğer taksi durakları tarafından tepkiyle karşılanıyor.

9 ay önce Birlik Taksi Durağı tarafından başlatılan "Şehiriçi 3 YTL, Semtler 5 YTL" kampanyasına tepki gösteren Park Taksi Durak Başkanı Mustafa Ülgüt, haksız rekabet yapıldığını söyledi. Müşterilerden şikayetler geldiğini belirten Ülgüt, "Bu kampanyayı yapanlar, vatandaşın iyi niyetinden faydalanıyorlar. Gidilen güzergah üzerinde iş icabı kısa süreli durulduğu anda 3 YTL fiyat artırıyorlar. Belirtilen rakamların çok üzerinde para alınıyor. Madem taksi üzerinde bu rakamlar yazılıyor, Ataköy Semti'ne niye 5 YTL yerine fahiş taksi ücreti alınıyor? Olayı kanıtlamak için bir vatandaşı, o kampanyayı yapan duraktan taksiye bindirdik. Taksimetreyle yaklaşık 10 YTL tutan yerden, 12 YTL aldılar. Biz bunu kanıtladık. Yetkilileri bu konuya duyarlı olmaya davet ediyoruz. Belediyeye ve resmi kurumlara şikayet başvurusunda bulunacağız. Durakta bulunan 6 taksici, Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren 279 taksicinin ekmeğiyle oynuyor. Haksız rekabetin önlenmesini istiyoruz" dedi.

(ATA-SÇ-Y)

08.04.2007 15:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title