Haberler

Tad, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Türk Anneler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fikriye Merdan ve yönetim kurulu üyeleri Aile haftası nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.bilgiler verdi ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Türk Anneler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fikriye Merdan ve yönetim kurulu üyeleri Aile haftası nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İl Müdürü Süleyman Karadeli çalışmalar hakkında

bilgiler verdi ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Merdan ziyaretle ilgili şunları söyledi:

"Bilindiği gibi yeni kanun hiçbir mazeret olmaksızın sadece beyan esas alınarak şiddet gören kadınlarımızı ve çocuklarımızı koruma altına alıyor.Koruyucu ve önleyici tedbirler olarak yeni düzenlemelere gidilmiş, koruma açısından barınma ve ekonomik destek veriliyor,Meslek sahibi ve çalışmak isteyenlere kreş temin ediliyor, meslek sahibi olmak isteyenler de meslek edinme kurslarına gönderilerek ayakta durmaları sağlanıyor. Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi olarak bu kanunu insanlarımızın suistimal etmemesi, ettiği takdirde sadece kendine değil tüm kadınlara zarar verecektir. Ayrıca yalan beyan suç teşkil ettiği için, tespit edildiği takdirde bu durumdaki kadınlarımız ceza kanunu karşısında suçlu duruma düşecektir."

(SK)

17.05.2012 12: 09: 31

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title