Haberler

Takım elbiseli simitçiyi görenler şaşırıp kalıyor! Aylık kazancı 25 bin lira

Güncelleme:

Bursa'da memur emeklisi olan Ahmet Berksun soğuk havaya rağmen takım elbise ve kravatıyla simit atarak Bursa'nın tarihi çarşısında aylık 25 bin lira kazanç sağlıyor. Takım elbiseli simitçiyi görenler şaşırıyor.

Uzun yıllar memur olarak çalışan Ahmet Berksun, (64) emekli olduktan sonra canı sıkılınca çalışmaya karar verdi. Seyyar olarak simit satmaya başlayan vatandaş memur olarak çalışırken giydiği takım elbiselerini seyyar simit satarken de giymeyi ihmal etmedi. Sokaklarda takım elbiseli ve kravatlı simit satan seyyar satıcı gören vatandaşlar, büyük şaşkınlık yaşadı. Şıklığından ve temizlikten taviz vermeyen kravatlı simitçi Bursa'nın tarihi çarşısında her gün elinde simit dolu sepetle gezerek 500 adet simit satmayı başarıyor.

Takım elbiseyle simit satan adam ayda 25 bin lira kazanıyor

AYLIK 25 BİN LİRA KAZANIYOR

Kravatlı simitçinin özel müşterileri ve telefonla kendisinden simit sipariş ediyorlar. Her gün çarşıyı gezerek seyyar simit satan Berksun, ayda bu işten 25 bin lira kazanç elde ediyor. Kravatlı simitçi sıcak ve soğuk havaya aldırış etmeden her gün takım elbiseyle satış yapıyor. İş adamı gibi giyinen simitçi gören herkesin takdirini kazanıyor. Bir buçuk yıldır takım elbise ve kravatla simit sattığını ifade eden Ahmet Berksun, "Ben memur memur olarak uzun yıllar çalıştım. Emekli olduktan sonra canım sıkılmaya başladı. Bende simit satmaya karar verdim. Simit satarken memur olarak çalıştığım dönemlere giydiğim takım elbiseyi çıkartmadım. Her gün fırından aldığım simitleri takım elbise ve kravatla satıyorum.

Takım elbiseyle simit satan adam ayda 25 bin lira kazanıyor

"BU İŞİ SEVEREK YAPIYORUM"

Vatandaş takım elbise ve kravatla seyyar simit satarken beni gördüklerinde şaşırıyorlar. Bu şekilde simit satmam müşterilerimin hoşuna gidiyor. Günde 500 adet simit satmayı başarıyorum. Bu işten iyi gelir elde ediyorum. Simitlerin tanesini 3 lira 50 kuruştan satıyorum. Özel müşterilerim var, beni telefonla arayıp simit siparişi veriyorlar. Benim bu şekilde satış yaptığımı görenler 'ilk kez kravatlı simitçi görüyoruz' diyorlar. Bu işi severek yapıyorum. Üzerimdeki takım elbise ve kravatı hava durumu ne olursa olsun sıcak soğuk fark etmez hiç çıkartmıyorum" dedi.

Takım elbiseli simitçiyi görenler şaşırıp kalıyor! Aylık kazancı 25 bin lira

Takım elbiseli simitçiyi görenler şaşırıp kalıyor! Aylık kazancı 25 bin lira

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Simit Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (9)

uCube :

Aylık 25 bin? Güldüm... ;))

59
25
yanıtYanıtla
ismail bey :

Derhal maaşı kesilmelidir.

22
58
yanıtYanıtla
Demir Acer :

bu memlekette ayakkabi boyaciligindan; iki limon ile basliyanindan, lokmacisindan, simitcisinden, baslayipta DOLLAR milyaderi olunabiliniyor, nicin bu dayi bir banker kastelli olmasin, yolun acik olsun dayi cok iyi yapiyon.

61
10
yanıtYanıtla
bekir yapici:

takim elbise gravat var ama simitler acikta sepette bizim modernlik anlayisimiz iste bu kadar,ayrica taksim meydanindaki simitciler bile günde fiyati 3,5 lira olmus 500 simit satamaz.

26
12
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Günlük 500 simit mi satıyor hadi ordan

18
9
yanıtYanıtla
Halit B.:

Bunda şaşıracak ne varki? Ben daha ilkokulda okurken 100 adet simit satardım Muğlada, 500 simit 1 günde çok rahat satılır Bursada.

yanıt16
yanıt4
BursAnkara:

bir fırın 5-10 bin simit satıyorsa 500 simit satması normal 15 saat boyunca dolaşarak satarsa satar

yanıt11
yanıt4
Demir Acer :

Simit deyip gecmeyin tüm sanaat camiası başarılarıni simite borçlular simit ayran ekmek makarna

16
6
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

VAAYYY KÜCÜK ENISTEYE BAK !! : )) AFERIN BABUSSSS!!!

3
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title