Haberler

Sivil Toplum Kuruluşlarından Aldırmaz'a Ziyaret

Adana'da faaliyet gösteren, 5 Ocak Yetiştirme Yurtları Derneği, Adana Çevre Gönüllüleri Derneği, Doğu Akdeniz Sivil Toplum Platformu gibi çeşitli kuruluş temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda dernek yöneticisi, Büyükşehir Belediyesi...

Adana'da faaliyet gösteren, 5 Ocak Yetiştirme Yurtları Derneği, Adana Çevre Gönüllüleri Derneği, Doğu Akdeniz Sivil Toplum Platformu gibi çeşitli kuruluş temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda dernek yöneticisi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aldırmaz ziyarette, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir süre sohbet etti.

Adana Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Kadriye Karaçalı, daha önce iki kez kanser hastalığına yakalandığını belirterek, bu hastalıkları hayata tutunarak nasıl yendiğini Aldırmaz'a anlattı. Hayatta her şeyin sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlı olduğunu bildiren Karaçalı, tüm insanlara moralini yüksek tutmaları önerisinde bulundu.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da sevgi ve hoşgörünün insan sağlığını olumlu etkilediğini belirterek, Kadriye Karaçalı'nın verdiği mücadelenin herkese örnek olmasını diledi.

Öte yandan Aldırmaz, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri yemekte biraya geldi.

Aldırmaz'ın Adana Atlıspor Kulübü'nde verdiği yemeğe Seyhan İlçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik görüntüsü verilen yemekte, Adana'yı ilgilendiren her konuda bir araya gelinebileceği mesajı verildi.

Muhabir: Volkan Kaşık

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Zihni Aldırmaz Doğu Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title