Haberler

Sivas Belediyesi'nden İddialara Yanıt

Sivas'ta bir şahsın, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından dövüldüğünü iddia etmesi üzerine, belediye tarafından açıklama yapıldı.

Sivas'ta bir şahsın, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından dövüldüğünü iddia etmesi üzerine, belediye tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, iddia sahibinin belediye bünyesinde işçi olduğu belirtildi. Açıklamada "Belediyemiz bünyesinde işçi olarak çalışmakta bulunan İbrahim T. isimli şahıs 12 Eylül 2012 tarihinde Belediyemiz Genel Yönetim ve Disiplin Kurulu Başkanlığı'nın 523 sayılı kararı ile 'Belediyemiz müfettişinin başkanlık makamına hazırlamış olduğu 25 Kasım 2010 tarih 81 sayılı soruşturma dosyası da göz önünde bulundurularak, yine müfettişin hazırlamış olduğu 07 Eylül 2012 tarih ve 80 sayılı soruşturma dosyasında da' belediye başkanımız aleyhinde asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulunarak kurumumuzu kamuoyu önünde aslı olmayan isnatlarla rahatsız ettiği, Başbakanlık Bilgi İşlem Merkezi ve yerel mahkemelerde belediye başkanımızı haksız yere şikayet ederek zaman ve iş kaybı yönünden kurumumuzu zarara uğrattığından toplu iş sözleşmesinin 71. maddesinin 27. bendi gereğince ve 4857 sayılı yasanın 25. maddesinin (b) ve (e) bentleri gereğince iş akdinin feshine karar verilmiştir. Kamuoyunu yanıltmak ve yönlendirmek maksadıyla iş akdinin feshini gerektiren olaylar dışında gerekçeler göstererek vatandaşlarımızı yanlış yönlendirmektedir. Bahse konu Sıcak Çermik'te devam etmekte olan 30 yıllık davanın, işten çıkartılmasıyla bir alakası bulunmamaktadır. Kaldı ki mezkur şahsın aleyhine sade vatandaşımızın şikayet dilekçeleri dosyasında mevcuttur. Öte yandan çeşitli zamanlarda Belediye Başkanlığı binasında kontrolsüz hareketler ve davranışlarda bulunan şahıs son olarak da Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'ü belediye binası çıkışında rahatsız etmek isterken başkanımız tarafından geçişi sağlamak üzere malum şahıs elle itilerek geçişin engellenmesi önlenmiştir. Herhangi bir tartaklama yahut darp söz konusu değildir" ifadelerine yer verildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Eylül Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title