Haberler

Siirt Valisi Aydın Mehmetçikleri Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh ilçesi ile Şırnak il sınırları arasında bulunan Gabar ve Çirav dağlarının kesiştiği noktada yer alan Siirt 3.Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı, Akrep üs bölgesinde incelemelerde bulundu.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh ilçesi ile Şırnak il sınırları arasında bulunan Gabar ve Çirav dağlarının kesiştiği noktada yer alan Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı, Akrep üs bölgesinde incelemelerde bulundu.

Üs bölgede konuşlandırılan ve bölücü terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçikleri ziyaret eden Vali Aydın'a, üs bölgeden sorumlu komutan tarafından, askeri birlik hakkında, arazi yapısı ve üssün teknik imkanları hakkında bilgi verildi.

Daha sonra Vali Aydın ve beraberindeki heyet, askeri üs bölgesinde bulunan mevzileri tek tek gezerek, askerlerle sohbet etti. Vali Aydın, "Devletimizin birliğine, bütünlüğüne ve bin yıldan beri var olan kardeşliğimizin tesisi ve devamı için gece gündüz demeden çalışan askerlerimizi ve polislerimizi yaptıkları bu kutsal ve fedakar görevden dolayı tebrik ediyorum. Bu vesile ile bugünde üs bölgemizdeki Mehmetçiklerimizi ziyaret ederek, kendileriyle sohbet etme fırsatımız oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, şanlı ordumuzun ve tüm mensuplarının Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Askeri üs bölgesinden ayrılan Vali Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, daha sonra Eruh ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Eruh Kaymakamı Levent Yazıcı ile kamu kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Aydın, Kaymakamlık makamına geçerek, Kaymakam Yazıcı'dan ilçe ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlıktan sonra, İlçe Emniyet Amirliği ve diğer kurumları da ziyaret eden Aydın, daha sonra çarşıda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Aydın, Eruh ilçesini ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bu şirin ilçemizde vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içerisinde hayatlarını devam ettirdiklerini memnuniyetle müşahede ediyorum. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bir ve beraberiz. Devletimizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğimize karşı yürütülen fitne ve fesat oyunlarına karşı uyanık olalım, bu tür eylemleri yapanları mutlaka güvenlik birimlerine haber verelim" şeklinde konuştu.

Vali Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, Eruh ilçe merkezindeki incelemelerinin ardından Siirt'e döndü. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Şırnak Siirt Eruh Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title