Haberler

Şenel Aksu, Ölümünün 5. Yılında Anıldı

Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Şenel Aksu, Ölümünün 5. Yılında Anıldı

Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Şenel Aksu, ölümünün 5. yılında Gültepe'de adının verildiği parkta anıldı.

Konak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Anneler Derneği İzmir Şube Başkanı Dr. Sabriye Saltuk, Aksu'nun örnek bir anne, eş ve eğitimci olduğunu belirterek, kendisinin yurt dışında da Türk kadınını başarıyla temsil ettiğini kaydetti. Aksu'nun eşi Hüseyin Avni Aksu ise, eşinin insanlara, özellikle kadın ve çocuklara hayatını adadığını ifade ederek, 'Hem ülkesini, hem de Türk kadınını yurtdışında kusursuz temsil ettiği gibi evde de her zaman mükemmel bir eş, kusursuz bir anne olmuştur' ifadesini kullandı.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da Şenel Aksu'nun sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin annesi olduğunu, öğretmenlik yaptığı dönemlerde binlerce genç için eğitmenlik ve annelik görevini yerine getirdiğini ifade etti. (MUH-MV) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title