Haberler

Samsun'da Arabaların Arkasına Yazılan Özlü Sözler Görenlerin Dikkatini Çekiyor

Güncelleme:

Düşüncelerini dışarı yansıtmak isteyen sürücüler arabalarının arkasına özlü sözler ve asker yazıları yazarak dikkat çekiyor. Bu yazılar bazen tebessüm bırakırken bazen de hüzünlendiriyor. Özellikle çekicilik mesleğini yapan kişilerin araçlarına yazdığı yazılar ise güldürüyor.

Samsun'da arabaların arkasına yazılan özlü sözler görenlerin dikkatini çekiyor.

Düşüncelerini dışarı yansıtmak isteyen sürücüler arabalarının arkasına kimi zaman özlü söz, kimi zaman ise asker yazıları yazıyor. Trafikte görenlerin dikkatini çeken bu yazılar bazen okuyanların yüzünde tebessüm bırakırken bazen de hüzünlendiriyor. Özellikle çekicilik mesleğini yapan kişilerin araçlarına yazdığı yazılar ise güldürüyor. Bazı çekiciler "Asıl çekilen dertlerdi, siz sadece arabaları gördünüz", "Sen çok nazlısın, ben çekemem", "Kazanılan parayı herkes soruyor da harcanan gençlik kimsenin umurunda değil" gibi yazılar yazarken; bazı sürücüler ise araçlarının arkasına, "Biz sevmekle yükümlüyüz, kavuşmak mı Allah bilir", "Sen beni bir de 1974'te görseydin", "Hatırası olan sokaklara taksimetre açmıyoruz" gibi sözler yazdı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sözler Samsun Samsun Trafik Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title