Haberler

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Açıklaması

AK Parti İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın birlikte düzenledikleri iftar proğramı bu kez Çarşamba'da gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın birlikte düzenledikleri iftar proğramı bu kez Çarşamba'da gerçekleşti.Ada Park Göl Restoran bahçesindeki iftar proğramına Çarşambalılar çok yoğun ilgi gösterince izdiham yaşandı.

İftar yemeğine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, parti il ve ilçe eski ve yeni teşkilat yöneticileri ve ilçe halkı katıldı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, iftar programına gösterilen yoğun katılım nedeni ile vatandaşlara teşekkür etti. Doğan, "Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennemden kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşıyoruz.Bu vesile ile yaklaşmakta olan Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden tebrik etmek istiyorum. Biliyorsunuz Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz olacak. Çarşambaya iki bayram yaşatmak arzusuyla en yüksek desteği vereceğinize gönülden inanıyorum." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Doğan'dan sonra konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Türkiye'nin önünün daha da açıldığın, açılmaya da devam edeceğini belirterek,"Türk milleti tarihteki hak ettiği yere inşallah 10 Ağustostaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra daha hızlı ve daha emin adımlarla ilerleyecektir. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyor Ramazanınızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Eksikliklerimiz olabilir, bunun için kusurumuza bakmayın, hakkınızı helal edin." diye konuştu.

Çarşamba'da adeta Halil İbrahim Sofrası etrafında buluştuklarını, katılımın çok fazla olması nedeni ile bazı eksikliklerin olabileceğini belirterek, " Amacımız, Ramazanın ruhunun yaşatılması açısından bu ayın ruhuna uygun bir gecede birarada olmaktır. Bu vesile ile her akşam bir ilçemizde iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz ama bu güne kadar gittiğimiz İlçelerden daha yoğun bir katılım gerçekleşti.Bu yogun ilginiz den dolayı Allah hepinizden razı olsun. Önümüzde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz var. Bu seçimlerde inşallah Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı makamına çıkartacağız. Türkiye müreffeh ve huzur içinde yaşama standardı için yoluna dolu dizgin koşuyor. Dünyanın parmakla gösterilen ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor. Başbakanımızın da dile getirdiği gibi, Türkiye önümüzdeki 5 yıl içinde dünyanın ilk 10 ülkesi arasında yer alacak. Bunlar istikrar sayesinde oluyor. Bu sizlerin ortaya koyduğunuz tek parti iktidarına, AK Parti iktidarını güçlendirerek güçlü bir siyaset teşvikiniz ve siyasi istikrar isteğiniz sayesinde gerçekleşiyor. Bu yoldaki kararlılığınızla inşallah 10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı seçiminde güçlü desteğinizi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da yaptığı konuşmada şunları söyledi,"Yapmış olduğunuz ibadetlerinizin, tuttuğunuz oruçlarınızın kabul olmasını diliyorum.Bu akşam Başkanımız Yusuf beyin de ifade ettiği gibi, Halil İbrahim Sofrasında bir araya gelmeyi düşündük. Biz de biliyoruz ki, evinizde orucunuzu açabileceğiniz bir kase çorbanız elbette ki vardır. Ama amacımız, bu gün burada bu manevi atmosferi yaşamak ve birlikte olmak için bir araya geldik. O nedenle diyorum ki, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, üzüntüler paylaşıldıkça azalır anlayışıyla 12 yıldır sizlere hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. AK Parti, hem kimsesizlerin kimsesi, hem de sessiz çoğunluğun sesi olarak bu güne kadar sizin isteğiniz ve kararlılığınız doğrultusunda hareket ettik. İnşallah bundan sonra da aynı süreci devam ettirecektir." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title