Haberler

Samsun Alman Spor Akademisi Takımı, hakemlere çiçek vererek sporda şiddete hayır mesajı verdi

Güncelleme:

Samsun Alman Spor Akademisi Takımı, Samsun İdman Yurdu ile oynadıkları maçta sahaya 'Sporda şiddete hayır' yazılı pankartla çıkıp, hakemlere çiçek takdim etti. Bu hareketleriyle sporda şiddete karşı bir mesaj veren takımın yöneticisi, 'Sporda şiddeti hayır' diyerek hakemlere çiçek verdiklerini söyledi.

- Sahaya "Sporda şiddete hayır" yazılı pankartla çıkıp, hakemlere çiçek verdiler

SAMSUN - Samsun'da U16 Play-Off Ligi karşılaşmasında Samsun Alman Futbol Akademisi Takımı sporcuları, Samsun İdman Yurdu ile karşılaştığı maçta sahaya "Sporda şiddete hayır" yazılı pankartla ile çıkıp, hakemlere çiçek verdiler.

Süper Lig'de MKE Ankaragücü-Çaykur Rize spor maçının sonunda Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırmasının ardından spor karşılaşmaları iptal edilmişti. Müsabakaların yeniden başlamasının ardından Samsun Alman Spor Akademisi Takımı, Samsun İdman Yurdu karşılaşması sırasında sahaya "Sporda şiddete hayır" yazılı pankartla çıkıp, AFA Teknik Direktörü Gökhan Sultan Yıldız, AFA Kaptanı Ahmet Emir Aslan ve AFA Yönetici Barış Aydın, hakemler Mehmet Fatih Çakırtaş, Hakan Koç ve Hümeyra Şen'e karşılaşma öncesi çiçek takdim ettiler.

Yönetici Barış Aydın, "Biz hakem Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ilk maçımıza 'Sporda şiddeti hayır' dediğimiz pankart ile sahaya çıkıp hakemlere çiçek takdim etme kararı aldık. Bugünkü maçımızda da 'Sporda şiddete hayır' diyerek hakemlerimize çiçek takdim ettik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Spor Samsun Şiddet Futbol Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title