Haberler

Şahinbey Belediyesi Serince Ardından Burç'da Etkinlik Düzenledi

İlçe sınırları içerisinde bulunan her bölgeye eşit hizmet sunan Şahinbey Belediyesi, Ramazan etkinliklerini de eski köy olan yeni mahallelere taşıdı.

İlçe sınırları içerisinde bulunan her bölgeye eşit hizmet sunan Şahinbey Belediyesi, Ramazan etkinliklerini de eski köy olan yeni mahallelere taşıdı.

Ramazan etkinliklerini vatandaşın ayağına götürmek adına 20 farklı mahallede etkinlik düzenleyen Şahinbey Belediyesi, eski köy olan yeni mahalle Serince'de düzenlenen etkinlik ardından Burç Mahallesinde de etkinlik düzenledi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında Burç Mahallesinde iftar sonrası düzenlenen Hacivat-Karagöz oyunu, Keloğlan ile İbiş, Sihirbaz, Kukla ve Orta oyunu gösterilerinin yapıldığı etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ramazan ayı dolayısıyla yapılan etkinliği çocuklarıyla birlikte ilgiyle izlediklerini kaydeden vatandaşlar, şu ifadeleri kullandı:

"Kendi mahallemizde etkinlik düzenlenmesi bizleri çok mutlu etti. Bizler için farklı bir akşam oldu. Bu tür etkinliklerin sürekli yapılmasını istiyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na yaptıkları ve yapacakları için çok teşekkür ediyoruz."

Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar sonrası düzenlenen etkinlik 18 Temmuz Cuma günü Cevizli (Lohan) Mahallesinde düzenlenecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title