Haberler

Sahilde Eğlenen Üniversitelilere Ateş Açtı, 2 Yaralı

Tartıştığı üniversiteli gençlerden ikisini tabancayla vurarak ağır yaralayan ve olayın ardından jandarma ekiplerine teslim olan Abdullah Avcı, sorgusunun ardından Rize Adliyesi'ne sevk edildi.

Gürültü yaptıkları iddiasıyla tartıştığı üniversiteli gençlerden ikisini tabancayla vurarak ağır yaralayan ve olayın ardından jandarma ekiplerine teslim olan Abdullah Avcı, sorgusunun ardından Rize Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Abdullah Avcı'nın ifadesinde, "Öğrenci grubu evimin alt tarafındaki balıkçı barınağında alkol alarak gürültü yapıyordu. Uyarı amacıyla yanlarına gittim. Öğrenciler bana küfürlü karşılık vererek üzerime yürüdü. Bir öğrenci kırdığı bira şişesini bana doğru savurdu. Bu sırada tabancam ile havaya bir el uyarı ateşi açtım. Ardından gençler bana saldırdı ve bu sırada tabanca ateş aldı, öğrenciler yaralandı. Ben de bira şişesiyle sol kolumdan yaralandım" dediği öğrenildi. Bu arada Abdullah Avcı'nın daha önce de silahlı yaralama suçundan 4 yıl cezaevinde yattığı belirtildi.

- Rize / Derepazari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title