Haberler

Polis Haftası Etkinlikleri

Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, 162. Yıldönümü Kutlamaları Münasebetiyle Vali Mevlüt Atbaş ve Belediye Başkanı Cevdet Özdemir'i Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun Ziyaret Ederek, Çeşitli Hediyeler ve Hafta Çerçevesindeki Etkinliklerin Yer Aldığı Davetiyelerini Sundu.

Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, 162. yıldönümü kutlamaları münasebetiyle Vali Mevlüt Atbaş ve Belediye Başkanı Cevdet Özdemir'i Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun ziyaret ederek, çeşitli hediyeler ve hafta çerçevesindeki etkinliklerin yer aldığı davetiyelerini sundu.

Önce Vali Mevlüt Atbaş'ı makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, teşkilatlarının kuruluş yıldönümünde Bitlis'te yürüttükleri çalışmalarda valilikten aldıkları destekten dolayı teşekkür etti. Vali Mevlüt Atbaş ise güvenlik görevini en iyi şekilde yerine getiren Bitlis Emniyet Müdürlüğü personellerine teşekkür ederek, "Teşkilatınızın çalışmalarından son derece memnunuz. Bu huzur ortamının bundan sonra da devam edeceğini ümid ediyoruz. Bu özel gününüzde şehit olanları rahmet ve minnetle anarken, gazilerimizi de yad ediyoruz. Nice yıllar temennisi ile görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Buradan Belediye Başkanı Cevdet Özdemir'i de makamında ziyaret eden Coşkun, kendisine çiçek, plaket, şapka, kaşkol ve emniyet teşkilatının bayrağını hediye etti. Özdemir de yaptığı açıklamada, emniyet mensuplarının Bitlis'te yaptığı çalışmalardan son derece memnun olduklarını vurgulayarak, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emniyet teşkilatı ile birlikte çalışmalar yapacağız. Kuruluş yıl dönümünüz kutlu olsun" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Özdemir de günün anısına Emniyet Müdürü Coşkun'a bir plaket verdi.

(Yİ-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
title