Haberler

Öztürk Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluş (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluş (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB), İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Şubesi ve İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesini ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, ziyaretlerinde projelerinden bahsederek destek istedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan tarafından kapıda karşılanan Öztürk, "Esnafların çok fazla vatandaşla yaşayan bir tarafı var. Ben onun için esnafı çok önemserim. Bu şehirde enerji sorunu var ama elektrik enerjisi değil, insan enerjisi. Şehir insan enerjisini çok müsrif bir şekilde kullanıyor. Hep birbiriyle uğraşarak enerjisini harcıyor. Bu enerjiyi kullanarak bu şehri rekabete sokmak lazım. İkinci sorun bu şehri Kocaeli ile kim yarıştırdı ise bize en büyük ihaneti o yapmış. Ben gazeteciler ile yaptığım toplantıda da şehrin Chicago ile yarışacağını söyledim. O hayale herkes ortak oldu. Herkes bir tarafından tutmaya başladı. Bu hayale inandın mı dürüst müsün benim için bitmiştir. Kimliğini de sormam dinini de sormam. Biz bunu başardık. Çıktığımız yolda desteğinizi istiyorum" diye konuştu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ruhi Ademoğlu ile istişarelerde bulunan Öztürk, "İHH'nın manevi tarafı çok güçlüdür. Bu duyarlılık, hassasiyet hiçbir yerde yok. Çok mutlu oldum şehrin bu konuda güçlü ve yardım sever konusunda olmasına. Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı. Son olarak İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesini de ziyaret eden Öztürk, hoş sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Vadettin Aktaş, Öztürk'e aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Öztürk Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title