Haberler

Özel Sporcuların Katkısıyla İftar Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Türkiye Özel Sporcular Eğitim Yardım ve Spor Vakfı (TÖSEV), özel sporcuların katkılarıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programı, Ankara Tacettin Dergahı'nda bulunan iftar çadırında gerçekleştirildi ve yaklaşık 700 kişi katıldı. Yemek servisleri down sendromlu özel sporcular tarafından yapıldı.

Türkiye Özel Sporcular Eğitim Yardım ve Spor Vakfı (TÖSEV), tarafından düzenlenen iftar programında özel sporcuların katkılarıyla program gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ramazan ayının gelmesi ile başlattığı iftar buluşmalarında bugün Ankara Tacettin Dergahı'nda bulunan iftar çadırında Türkiye Özel Sporcular Eğitim ve Spor Vakfı (TÖSEV) temsilcileri ve özel sporcularıyla bir araya geldi.

Yaklaşık 700 kişinin buluştuğu iftarın sponsorluğu TÖSEV tarafından gerçekleştirildi. Çadırda yemek servisleri down sendromlu özel sporcular tarafından yapıldı.

Özel sporcuların arasında Boğaz Köprüsü'nü yüzerek geçen down sendromlu Caner Ekin de vardı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ankara İftar Spor Kültür Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title