Haberler

Örnek Kişilerle Kendi Geleceğini Planla Projesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Örnek Kişilerle Kendi Geleceğini Planla Projesi kapsamında öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Örnek Kişilerle Kendi Geleceğini Planla Projesi kapsamında öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı tarafından 10. ve 11. sınıf öğrencilere yönelik olarak düzenlenen projenin aralık ayı konuğu olan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Baykal, Of Belediyesi Sahil Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, projenin öğrencilerin hedeflerini belirlemesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Of'ta öğrenim gören her öğrencinin hedefinin üniversite olması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Baykal, şunları kaydetti:

"Of'ta olmaktan ve Oflu olmaktan her zaman gurur duydum. Bunu hiçbir zaman söylemekten de geri durmadım. Of'un Uğurlu Mahallesinde doğdum ve ilkokulumu oradaki kesme taştan yapılmış okulda tamamladım. Ama o okulun yıkılmış olması içimde hep bir ıstırap verir. Her geçen gün Of'un eğitim seviyesini görmekten ayrıca mutluluk duyuyorum. Bir ay önce Of Meslek Yüksek Okulunun kararı da çıkmış hayırlı olsun. Of'ta okuyan öğrencinin hedefi en yüksek üniversiteler olmalıdır. Hedefinizi neyi seviyorsanız onun üzerinde inşa ederseniz başarılı olursunuz."

Konuşmaların ardından Baykal, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Baykal'a, daha sonra ilkokul diploması Kaymakam Eren Arslan tarafından verildi. Diplomasını görünce duygulanan Baykal, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüze diploma için çok teşekkür ederim. Babamın adı var burada. Babam bizim için çok fedakarlık yaptı. Elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. O bakımdan çok duygulandım" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Süleyman Baykal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title