Haberler

Niğde Gazozu Fabrikasında Zehirlenen İşçi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Niğde Gazozu fabrikasında kimyasal maddeden zehirlenerek yaşamını yitiren işçilerden Faruk Sert, toprağa verildi. Sert'in cenaze törenine ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Niğde Gazozu fabrikasında kimyasal maddeden zehirlenerek yaşamını yitiren işçilerden Faruk Sert toprağa verildi.

Niğde OSB'de faaliyet gösteren Niğde Gazozu fabrikasında tank temizliği sırasında kimyasal maddenin tepkimesi sonucu zehirlenen Faruk Sert (35) ve Ufuk Kılıçaslan(29) yaşamını yitirmiş 3 kişi de tedavi altına alınmıştı. Hayatını kaybeden Faruk Sert Niğde merkez Hıdırlık Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve 1 çocuk babası olan Sert için düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve fabrikadan mesai arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Sert'in naaşı Hıdırlık Mezarlığı'na defnedildi.

Aynı kazada hayatını kaybeden Ufuk Kılıçaslan'ın ise Niğde merkeze bağlı Hasaköy'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde İş Kazası Kaza Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title