Haberler

Nevşehir'de U12 Turnuvası Tamamlandı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu"nun (ASKF) ortaklaşa düzenlediği "Orhan Saka Minikler Şenliği" tamamlandı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu"nun (ASKF) ortaklaşa düzenlediği "Orhan Saka Minikler Şenliği" tamamlandı.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çim sahasında bir hafta süren şenlik sonunda sporculara katılım belgesi ile çeşitli hediyeler verildi.

Gazi Stadyumunda, yaklaşık 200 sporcunun katıldığı törende konuşan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, şenlik sonunda Nevşehir Spor Gençlik Kulübünün şampiyon olduğu U 12 ligini oynattıklarını belirterek, "Bundan sonra da her sene olduğu gibi oynatacağız. Bizler Nevşehir ASKF olarak gençlerimize tişört, katılım sertifikası teslim edeceğiz" dedi.

Konuşmaların sonunda Avcı ile Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca, minik sporculara katılım sertifikasının yanı sıra kek, süt ve kitap hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Avcı Nevşehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title