Haberler

Nazilli'de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Nazilli protokolü, Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda bayramlaştı.

Nazilli protokolü, Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda bayramlaştı.

Nikah Salonunda başlayan resmi bayramlaşma töreni İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi ve Sevgi Evleri ziyaretleri ile son buldu. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur bayramlaşmada, "Ben tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını kutluyorum. Çok zor günlerden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız. Hac görevini yapmakta olan ve hayatlarını kaybeden hacılarımıza baş sağlığı diliyoruz. Şehitlerimize baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Bayramlaşma törenlerine İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Av. İmran Acar, MHP Nazilli İlçe Başkanı Av. K.Engin Özcan, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri ile davetliler katıldı.

Nikah salonunda başlayan tören Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Merkez Karakolunda devam etti. Emniyet teşkilatı personeli ile bayramlaşmanın ardından Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığına geçildi. Rütbeli ve askerlerle bayramlaşan protokol üyeleri daha sonra ise Haluk Alıcık Huzur evini ziyaret etti. Huzur evinde barınmakta olan yaşlılarla bayramlaşan protokol üyeleri, hal ve hatırlarını sormayı ihmal etmedi. Protokol üyeleri sevgi evlerinde kalan çocukları da ziyaret etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Okur Nazilli Hac Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title