Haberler

Nazilli Add'de Aktemur Güven Tazeledi

Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi 9.olağan Genel Kurulunu yaptı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi 9. olağan Genel Kurulunu yaptı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ve 299 üyeden 191'unun oy kullandığı kongrede mevcut Başkan Kamil Aktemur bir kez daha güven tazeleyerek başkan seçildi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ında katılarak destek verdiği kongre yoğun katılım nedeniyle Dernek binasında izdihama neden oldu. CHP Nazilli İlçe Başkanı Zehra Kaymak, İlçe Başkan Adayları Cavit Yenipazarlı, Erhan Algan, ADD Nazilli Şubesi Yönetim Kurulu Üyleri ve çok sayıda dernek üyesinin katılımı sonunda oy kullanan

188 geçerli oydan 151 üyenin oylarını alan mevcut Başkan Kamil Aktemur yeniden seçildi. Başkan Adayı Adnan Başarır ise 37 oy aldı.

Mevcut Başkan Kamil Aktemur, kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında konuşmasında, Atatürkçü Düşünce Derneğinin Cumhuriyet ilke ve devrimlerinin korunmasında önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek "Cumhuriyetimize Atatürk ilke ve devrimlerine yönelik içerik ve dışından yükselen saldırıları halka anlatacak olanlar ADD de birleşmişler. Bu konuda neler yapılacağını tüzüğünde kamuoyuna duyurmuşlardır. "Atatürkçüyüm" diyen herkesin özellikle üyelerimizin tüzüğümüzün ve inançlarımızın gereğini yerine getirmek için çok çalışmaları gerektiği muhakkaktır. Derneğimiz içinde her türlü yönetim denetim kadrolarında yer alanlar ve üyelerimiz arasındaki ayrılıkları değil ortaklıkları bularak bunları daha da geliştirmek ve pekiştirmek zorundadır. Derneğimize üye olan herkes bilmelidir ki, ADD hiç kimse için hiç bir zaman menfaat temin etme yeri, sıçrama tahtası olmamıştır, olmayacaktır. Yöneticilerimiz ve üyelerimiz derneğimize leke getirecek davranışlardan kaçınmalı, halkımızda "tereddütler" yaratacak her türlü davranışı, söz ve eylem tüzüğümüze uygun olarak anında ve kesin olarak engellemelidir. Ülkenin dört bir yanını, akılları ve aydınlık yürekleri ile örmüş cumhuriyetçiler, ulusalcılar, Atatürkçüler, iç ve dış saldırıları bertaraf edecek güce ve potansiyele sahiptirler. Bunun için birleşmek, tek yumruk olmak, 1923 ruhunu yeniden egemen kılmak gerekmektedir. Bu uğurda dayanılacak güç Atatürk, rehber Atatürkçü Düşünce, örgüt ise Atatürkçü düşünce derneğidir" dedi.

DD Nazilli Şubesi yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu; Kamil Aktamur, Umur Tarakçı, Ahmet Dal, Nimet Akcan, Gülgün Öğretme, Ahmet Yumlu ve Semra Dönmez - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title