Haberler

Narlıdere'de Bayram Huzurevinden Başladı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bayramın ilk gününde Narlıdere Emekli Sandığı Dinlenme ve Bakımevi sakinlerini ziyaret etti.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bayramın ilk gününde Narlıdere Emekli Sandığı Dinlenme ve Bakımevi sakinlerini ziyaret etti.

İzmir Vali Yardımcısı İbrahim Ballı, Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız tarafından Narlıdere Emekli Sandığı Dinlenme ve Bakımevi'ne yapılan ziyaret, neşeli dakikalara sahne oldu.

Huzurevi sakinlerinin dertlerini dinleyip, onlarla sohbet eden Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, "Bugünümüzü inşa eden değerli ve gönlü genç büyüklerimin önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Narlıdere Emekli Sandığı Dinlenme ve Bakım Evi bloklarını dolaşarak yaşlılarla bayramlaşan protokol, bakımevi sakinlerinin anlattıkları birbirinden eğlenceli hikayeler ile unutulmaz bir bayram nostaljisi yaşadı.

"Her yıl bayramlar ve özel günlerde yaşlılarımızı ziyaret edip, ellerini öperek bayramlarını kutluyoruz" diyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur "Bu güzel bayram gününde bizleri karşılarında gördükleri anda yüzlerinde oluşan mutluluk her şeye değiyor. Hayat tecrübelerinden halen faydalandığımız ve yolumuzu aydınlatan bu güzel insanların, büyüklerimizin ellerini öpmeden bize bayram olmuyor. Herkesten tek ricam bu yüce çınarlara gereken saygı ve önemi gösterelim. Ulaşamadığım tüm büyüklerimin ellerinden öper bayramını kutlarım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdül Batur Narlıdere Karakaya İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title