Haberler

Mülkiyeliler, Vali İmga'yı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Mülkiye Kökenli Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (Akü) Öğretim Üyelerini Makamında Kabul Etti.

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, mülkiye kökenli Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim üyelerini makamında kabul etti.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemalettin Conkar, Doç. Dr. İsa Sağbaş, Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Masca, Yrd. Doç. Dr. Şuayip Özdemir ve Yrd. Doç. Dr. Abdülkerim Çalışkan'dan oluşan heyet, Vali Haluk İmga'yı ziyaret etti.

Mülkiyeli AKÜ öğretim üyeleri, üniversite-kent işbirliği çerçevesinde hem bireysel hem de kurumsal olarak her türlü ortak projenin yürütülmesi konusunda gönüllü katkı sağlamaya hazır olduklarını belirtti. Vali Haluk İmga da, bu nazik ziyaretten ve işbirliği teklifinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar'ın gelişip kalkınması için bu projelere valilik olarak en geniş anlamda destek vereceklerini ifade etti.

Ziyarette, Mülkiyeliler Birliği İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, yeni yayınlanmış olan "Afyonkarahisar'da Bilişim ve İnternet" kitabını imzalayarak Vali Haluk İmga'ya takdim etti. Vali İmga ise bu jeste teşekkür ederek, yöreyle ilgili bu tarz bilimsel çalışmaların artarak sürmesi dileğinde bulundu.

(ATA-Y)

22.05.2007 13:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title