Haberler

Akçakoca'da Muhtarlardan Son İftar Yemeği

Güncelleme:

Akçakoca'nın Çayağzı köyü Muhtarı Rıdvan Açat'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programına bin 200 kişi katıldı.

Akçakoca'nın Çayağzı köyü Muhtarı Rıdvan Açat, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programına bin 200 kişi katıldı.

İftar Programına, Milletvekili Osman Çakır, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Siyasi Partilerin temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve vatandaşlar katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çayağzı Köyü Muhtarı Rıdvan Açat, yaptığı açıklamada, " Çayağzı köyü halkı ile birlikte geleneksel olarak her yıl ramazan ayının son akşamı iftar programını düzenliyoruz. Bu iftar programına katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan bayramınız kutlu olsun" dedi.

-"Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendiriyor"-

İftar programına Bin 200 katılım olduğunu belirten Açat, Bu tür iftar programları ile Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendiğini belirtti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Akçakoca Çayağzı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title