Haberler

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi 'Doğada Gençlik Yürüyüşü'ne katıldı

Güncelleme:

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Doğada Gençlik Yürüyüşü'ne katıldı. Yürüyüşte gençler ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Pehlivan, gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu vurguladı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile 'Doğada Gençlik Yürüyüşü'ne katıldı.

Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Toroslar ilçesine bağlı Ayvagediği Mahallesi'ndeki Doğa Park Mesire Alanında gerçekleştirilen yürüyüşte gençler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Yürüyüş öncesi katılımıcılara seslenen Pehlivan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Mersin'de çoşkuyla kutladıklarını belirterek, "105 yıl önce başlayan milli mücadelede aziz ecdadımız göğsünü vatana siper etti, canını feda etti ve Kurtuluş Savaşı'nı kazandı. Atatürk'ün önderliğinde verilen büyük mücadeleler sonucu 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' anlayışıyla Cumhuriyetimiz ilan edildi. Cumhuriyetimizin 100. yılını, geçen yıl coşkuyla kutladık. Bu yıl Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına girmiş bulunuyoruz. Bu yüzyılda, geçtiğimiz yüzyıldan ve şanlı tarihimizden güç alarak Türkiye Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını, Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle 'Türkiye Yüzyılı'nı başta siz gençlerimiz olmak üzere hep birlikte, müşterek bir gayretle çok daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz. Bu yolda gençlerimiz gururumuzdur, umudumuzdur. Gençlerimiz en büyük güç kaynağımızdır" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından yaklaşık 5 kilometrelik parkurda 'Doğada Gençlik Yürüyüşü' gerçekleştirildi, katılımcılar tarafından Türk bayrağı açıldı. Yürüyüşe, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Toroslar İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Yıldırım, Milli Eğitim Arama Kurtarma ekibi, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Hamza Pehlivan 19 Mayıs Türkiye Gençlik Mersin Spor Yerel Spor Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sivas Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sivas Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title