Haberler

Meram Tıp'ta "Beyaz Önlük Giydirme" Töreni

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi’nde tıp öğrenimine bu yıl yeni başlayan öğrenciler için beyaz önlük giydirme töreni düzenlendi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi'nde tıp öğrenimine bu yıl yeni başlayan öğrenciler için beyaz önlük giydirme töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Asım Duman Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene, Konya Valisi Muammer Erol, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürbilek, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hamdi Arbağ ve Meram Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcıları, Fakülte öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından selamlama konuşmasını yapan Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, zorlu bir sürecin ardından fakültelerine yeni başlayan 236 öğrenci olduğunu ifade ederek, aslında bu zorlu sürecin bitmediğini uykusuz gecelerin ardından 6 yılın sonunda mezun olup hekim oluncaya kadar devam edeceğini söyledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise, Hazreti Pir Mevlana Celalettin-i Rumi'nin 'Biz bu topraklara sevgiden başka hiçbir şey ekmedik' sözünü hatırlatarak, Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak yetiştirdikleri gençlere sevgiden başka bir şey öğretmediklerini, onlara insanları sevmeyi, mesleklerini sevmeyi öğretmenin arzu ve çabasında olduklarını ifade etti.

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman da konuşmasında 34 yıl önce kendisinin İstanbul Tıp Fakültesi'ne başladığında böyle bir beyaz önlük giydirme törenine katıldığını hatırlatarak bugünkü törende bulunmanın kendisi için çok farklı bir anlam ifade ettiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Karaman, "Madde Bağımlılıkları ve Yeşilay" konulu konferansında, bağımlılığın sadece maddeyle ilgili olmadığını, teknolojinin çok ilerlediği günümüzde nesne bağımlılığının da bağımlılıklar arasında yer aldığını söyleyerek sunumuna başladı.

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman'ın konferansının ardından beyaz önlük giydirme törenine geçildi. İlk grup öğrencilere Konya Valisi Muammer Erol ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker önlüklerini giydirdi.

Tören tüm öğrencilerin önlüklerinin giydirilmesinin ardından sona erdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhsan Karaman Meram Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title