Haberler

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri Melikgazi Belediyesini Ziyaret Etti

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, Şube Müdürü Abdullah Karabulut, Feyyaz Solak, Gazanfer Aslantaş, Mehmet Özkan, Niyazi Kılıç, Sabit Aksoy, Selim Sağır ile Yusuf Maraşlı, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek 2015 yılı belediye yatırımları hakkında bilgi aldı.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, Şube Müdürü Abdullah Karabulut, Feyyaz Solak, Gazanfer Aslantaş, Mehmet Özkan, Niyazi Kılıç, Sabit Aksoy, Selim Sağır ile Yusuf Maraşlı, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek 2015 yılı belediye yatırımları hakkında bilgi aldı.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, "Melikgazi İlçesi eğitim kurumları açısından son derece şanslıdır. Çünkü eğitime önem veren bir belediye başkanı ile eğitime büyük yatırımlar yapmaktadır. Anaokulu, ilköğretim, orta ve lise okulları yaparak Milli Eğitimin hizmetine sunmaktadır. Bununla yetinmeyip, öğrenciler için temel eğitim kursları açmaktadır. Yine Melikgazi Belediyesi okulların bakım onarımlı yapmakta, öğretmenler odasını yenilemekte ve spor salonları yapmaktadır. Kısacası Melikgazide eğitimci olmak bir ayrıcalıktır" dedi.

Kayseri ilinde okul yönetimi tarafından engellilere ve eğitime yönelik desteklerinden ve yatırımlarından dolayı plaketle ödüllendirilen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ise, "Eğitim ve öğretim herkesin hakkıdır. Bu hak mutlaka kullanılmalı ve kullanılabilmesi için gerekli yatırım ve çalışmalar yerine getirilmelidir. Özellikle engelli durumda vatandaşlarımıza daha çok hassasiyet göstermeliyiz. Çünkü onlara imkan tanındığında verimli ve üretken birer birey olarak topluma faydalı olabilirler. Yeter ki imkan tanınsın. Yerel Yönetimlerin bir görevi de toplum da sosyal dengeyi, barışı ve birlikteliği sağlamak ise bu bizim için artık bir görevdir" diye konuştu.

Kayseri ilinde Eğitime önem verildiğini bir çok eğitim kurumunun hayırseverlerce yapılmasının bunun bir kanıtı olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanında alacaklarını ve yatırımlara devam edeceklerini kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Özkan Melikgazi Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title