Haberler

Marmara Bölgesi 03.06.2010

BURSA HÜRRİYET BURSA: KUTSAL ÇAĞRI BİRLİK OLUN Bursa, dün tarihi günlerinden birini yaşadı.

BURSA

HÜRRİYET BURSA: KUTSAL ÇAĞRI BİRLİK OLUN

Bursa, dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Hepimiz Mehmediz Güç Birliği Platformu'nun düzenlediği mitingde, İsrail ve PKK kınandı.

OLAY: İSRAİL'E KARŞI MECLİS TEK YÜREK

Oybirliğiyle kabul edilen tarihi deklarasyonda, insani yardım gemisine saldıran İsrail şiddetle kınandı.

BURSA HAKİMİYET: İŞTE KRİZE YOL AÇAN METİN

AKP yönetiminin itiraz ettiği metin, yaşanan krizin ardından TBMM'de oybirliğiyle kabul edildi. Saldırı kınadı, hükümet ve BM'ye İsrail'e karşı yaptırım çağrısında bulunuldu.

MEYDAN: İSRAİL DİZ ÇÖKTÜ

Türk hükümeti yürüttüğü diplomasi trafiğiyle İsrail'e adeta diz çötürdü. Tarihinde belki de ilk defa bu kadar yalnızlığa itilen İsrail, Türkiye'nin taleplerini kabul etmek zorunda kaldı.

YENİ DÖNEM: OTOMOTİV VİTES BÜYÜTTÜ

Krizin yaralarını saran Bursa, en önemli ihracat silahı olan otomotivde yaşanan canlılıkla moral buldu. Çarkların hızlı dönmeye başladığı sektör talepleri karşılamakta zorlanıyor.

YALOVA

YALOVA HAYAT GAZETESİ: MECLİS'TE 2. KRİZ

İl Genel Meclisi Başkanı Atalay Beştaş, CHP'li Meclis Üyesi Bahar Doğan'ın “Meclisi doğru yönet” sözlerine tepki göstererek toplantıyı terk etti.

HABERCİ GAZETESİ:BEŞTAŞ MECLİSİ TERK ETTİ

İl Genel Meclisi üyesi Bahar Doğan, Meclis Başkanı Beştaş'a "Meclisi doğru yönet" deyince…

YALOVA GAZETESİ: "DOĞRU YÖNET" LAFI MECLİSİ TERK ETTİRDİ

Cezaevi tartışması nedeniyle ilk günü gergin başlayan İl Genel Meclisi'nin ikinci oturumunda ise Meclis Üyesi Bahar Doğan ve Meclis Başkanı Atalay Beştaş arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title