Haberler

Mamaklı İşadamlarından Akgül'e Ziyaret

Mamaklı İş Adamları Dernek Başkanı Mehmet Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Mamaklı İş Adamları Dernek Başkanı Mehmet Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

MİAD'ın kuruluş amacı hakkında Akgül'e bilgi veren Mehmet Özmen, belediye tarafından yürütülen çalışmaları büyük bir hayranlıkla izlediklerini dile getirdi. Mehmet Özmen, MİAD'ın yalnızca müteahhitlere değil; Mamak'ta bulunan bütün iş adamlarına yönelik çalışmalar sergileyeceğini dile getirdi. İş adamlarının bir çatı altında toplanmasının son derece önemli olduğunu dile getiren Akgül; "Kentsel dönüşümde çıtayı daha da yükseltmek için özel sektöre her zaman ihtiyaç var. Daha yaşanılır bir Mamak için yerel yönetimiyle, müteahhidiyle, işadamıyla el ele vererek çalışmak zorundayız. Kentsel dönüşümün bir sonraki aşaması olan istihdam için bölgemizde bulunan iş adamlarına büyük görevler düşüyor" dedi.

Mamak'ta bulunan iş adamlarına çağrıda bulunan Akgül, "Mamak'ta çok daha büyük yatırımlar için iş adamlarının bir arada olmaları gerektiğine inanıyoruz. Birlikten güç ve kuvvet doğar. Artık 'az olsun benim olsun' mantığı yerine, 'büyük olsun bizim olsun' mantığı yerleşmeli" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title