Haberler

Malatya Büro Memur-sen Divan İl Toplantısı Yapıldı

Büro Memur-Sen Malatya İl Başkanlığı tarafından İl Divan Kurulu Toplantısı Öğretmenevi’nde düzenlendi.

Büro Memur-Sen Malatya İl Başkanlığı tarafından İl Divan Kurulu Toplantısı Öğretmenevi'nde düzenlendi.

Divan Kurulu toplantısına Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hadi Erdoğmuş, Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, Büro Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı Murat Ergen, Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Erkan Kına, Büro Memur Diyarbakır Şubesi Başkanı Necmettin Alaş, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ile sendika üyeleri katıldı.

Divan Kurulu toplantısı öncesi konuşan Büro Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Fehim Bingöl, ülke genelinde 57 bin Malatya'da ise 955 üye ile yetkili sendika olduklarını belirterek, "1 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak olan, 2016-2017 yıllarını kapsayacak toplu sözleşme taleplerimizi şuandan itibaren tartışmaya ve istişareye açmış bulunuyoruz. Kamu görevlilerinin iş güvencesi kırmızı çizgimizdir Defalarca bunu dile getirdik. Bu çizgimize asla dokundurtmayacağız. Bu sebeplerden dolayı taşeronlaşmaya, esnek çalışmaya ve iş güvenliğine zarar verecek yaklaşımlara şiddetle karşıyız" dedi.

"Biz ücret sendikacılığı değil değerler sendikacılığı yapıyoruz" diyen Bingöl, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Memur-Sen Konfederasyona bağlı Büro Memur-Sen olarak; 2016-2017 yıllarını kapsayan toplu sözleşme taleplerimizden bazıları şunlar. Ek ödemelerin ve tazminatların tamamının emekliliğe de yansıtılması, yüzdelik zam olarak 2016 yılı için taban aylığına net 350, artı enflasyon farkı, 2017 yılı için yüzde 3 yüzde 4'lerle değil yüzde 10 artı 10 olmak üzere yüzde 20'şer zam ve enflasyon farkını talep ediyoruz. Fazla mesai sorunun çözülmesi, 2016 Bütçe Kanunu K cetvelinde unvan ve kurumlara göre 2016 için saat ücreti en az 10 TL,2017 için ise en az 15 TL'ye çıkarılması gerekir " - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Malatya Bingöl Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title