Haberler

Liyakat, "Berkay Eskinazi ile Devam" Dedi

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) yeni dönemde de Kurucu Başkan Berkay Eskinazi ile "yola devam" kararı aldı.

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) yeni dönemde de Kurucu Başkan Berkay Eskinazi ile "yola devam" kararı aldı. İlk olağan genel kurulunda güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi, "Ustalık dönemi başlıyor" dedi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda 2010 yılında " İzmir'in girişimci kadınları" ve " İzmir'in lider kadınları" projelerini yürüten Berkay Eskinazi, İzmir'deki kadın ve genç girişimcilerin potansiyelini ortaya çıkarmak ve desteklemek için LİYAKAT'ın kurucu başkanı oldu. Aradan geçen 3 yılda sıradışı projelerle pek çok kadın girişimci iş hayatına kazandırıldı.

LİYAKAT Derneği dün ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. DoubleTree by Hilton Otel'deki genel kurul üyelerden yoğun ilgi gördü. Tek listeyle gidilen seçimde Berkay Eskinazi güven tazeledi. Eskinazi, kadınlara ve başarılı gençlere daha iyi şartlarda eğitim olanaklarıyla girişimci bireyler olabilmeleri için kaynaklar yaratmaya devam edeceklerini söyledi.

Eskinazi, "Geçtiğimiz 3 yılda yalnızca kaynak yaratmak değil rol modeller oluşturup, genç fikirlerin hayata geçirilmelerini de sağladık. Kadınları ekonomiye kazandırmak için önemli projeler gerçekleştirdik. Biz herşeyin 'inanmakla' başlayacağını biliyorduk ve hepimiz inanarak güzel işlere imza attık. Bu süreçte çok şey öğrendik ve şimdi ustalık başladı. Hep birlikte yine güzel işlere imza atacağız" dedi.

ERKEKLER DE YÖNETİMDE

2010 yılında 11 kadın üyeyle yola çıkan LİYAKAT'ın yeni yönetim kurulunda bir sürpriz de yaşandı. İlhan Başar ve Abdülkadir Alkışel yönetime giren ilk erkek üyeler oldu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yeni dönemde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Berkay Eskinazi, Gülçin Güloğlu, Sinem Özusta, Hale Erdem Toyman, İlhan Başar, Deniz Abalıoğlu, Pınar Atınç, Özgür Yasemin, Emine Öğmen, Aldülkadir Alkışel, Demet Çezik. Koordinatör üye Oya Demir görevine devam ederken denetim kurulunda ise Liz Sarda, Anıl Yüksel ve Ceyda Oklay yer aldı.

LİYAKAT'IN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ BAZI ÇALIŞMALAR

Ege üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliğinde Girişim Kampüsü hayata geçirildi. Yüzlerce genç hem eğitim aldı hem de fikirlerini iş hayatında yürütme fırsatı yakaladı. "4 Kadın" adlı AB Projesi ile İtalya ve İzmir'de kadına yönelik şiddetin mevcut durumu masaya yatırıldı. Devam eden projeyle dezavantajlı durumda yaşayan kadınların ekonomik açıdan güçlendirilmesi sağlanacak. LİYAKAT Akademi, hayata geçirildi. Akademi, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı işbirliğinde eğitimlere ev sahipliği yaptı. Geleceğin girişimcilerine rol model olacak çok sayıda sektör ziyareti gerçekleştirildi. Sosyal sorumluluk projeleri kapmasında dernek üyelerinin de yer aldığı "Sığınamayanlar" oyunu sahnelendi. LİYAKAT ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğinde sektör-sanayi seminerleri düzenlendi. Kadınların toplumda duruşunu güçlendirme, bireysel gelişimini sağlama ve emeğini işgücüne dönüştürmek üzere "Emek Pişti, Haydi Sofraya" projesi hayata geçirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Hilton İzmir Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title