Haberler

Kuruçeşme'de Toplu İftar Yemeği Gerçekleştirildi

İzmit Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve bu sene de 7 ayrı noktada yapılacak olan toplu iftar etkinliklerinin ilki Kuruçeşme’de yapıldı.

İzmit Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve bu sene de 7 ayrı noktada yapılacak olan toplu iftar etkinliklerinin ilki Kuruçeşme'de yapıldı.

İzmit Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen toplu iftar yemekleri başladı. Bu yıl 7 ayrı noktada yapılacak olan iftarlardan ilki Kuruçeşme mahallesinde düzenlendi. Kuruçeşme Atatürk caddesi üzerinde gerçekleştirilen mahalle iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ramazan ruhunun ve paylaşma duygusunun yaşatıldığı iftar programında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da vatandaşlarla birlikte oruç açtı. Başkan Doğan, iftar öncesi vatandaşların masalarına giderek sohbet edip hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.

İftarda vatandaşlara hitap eden Başkan Doğan, "Kuruçeşme bizim için farklıdır. Yaptığımız hizmetlerle Kuruçeşme'yi cazibe merkezi haline getirdik. Kuruçeşme'yi sahille birleştirecek yeni bir proje hazırladık. Yapılacak üst geçitle hem yaya olarak hem de araçla sahile ulaşım olacak. Ülkemizdeki birlik ve beraberlik birilerinin gözüne batıyor. Ülkemizin gücünü görüyorlar ve hızımızı kesmek için ülkemizi karıştırmaya, huzurumuzu, moralimizi bozmaya çalışıyorlar. Ülkemizi Irak'a Suriye'ye döndürmek istiyorlar. Haçlı zihniyetindeki güçlere boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Çabaları nafile. Biz, bir ve beraber oldukça bu oyunları tutmayacak. Yeter ki birbirimize daha da kenetlenelim. Bütün Müslümanların bize ihtiyacı var. Kendi kendimize kavga etme lüksümüz yok. Böyle güzel iftar sofraları Türkiye'nin birlik ve beraberliğini sağlamaya vesile olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Kuruçeşme Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title