Haberler

Kızılcabölük Spor'dan Başkan Alıcık'a Plaket

2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkan Denizli Kızılcabölük Spor Başkan ve yöneticileri, desteklerinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.2011-2012 Futbol Sezonu ERPA...

2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkan Denizli Kızılcabölük Spor Başkan ve yöneticileri, desteklerinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

2011-2012 Futbol Sezonu ERPA Özel Sağlık Süper Amatör Ligi'ni şampiyon olarak bitiren ve bu sezon BAL da mücadele edecek olan Kızılcabölük Spor'un şampiyonluk kutlamalarına destek veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret eden Kızılcabölük Belediye ve Kızılcabölükspor Başkanı Abdülkadir Uslu'ya Kızılcabölük Spor Başkan Yardımcısı Kamil Sayın, Genel Kaptan Osman Duran ve Mali Sayman Rasim Ergil eşlik etti.

3 yıldır üst üste şampiyon olduklarını ifade eden Kızılcabölük Spor Başkanı ve Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu; "2009-2010 sezonunda Denizli 2. Amatör Küme şampiyonu, 2010-2011 sezonunda Denizli 1. Amatör küme şampiyonu ve 2011-2012 sezonunda da Denizli Süper Amatör Küme şampiyonu olduk. Yakaladığımız bu güzel ivmenin devam edeceğine inanıyoruz. BAL liginde de aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. Tabii ki bu başarıları elde ederken, bizleri de destekleyenler oldu. Hem mücadelemiz sırasında hem de şampiyonluk kutlamalarımızda bizlere destek verenleri plaket vererek onurlandırmak istedik. Bu kapsamda da Haluk başkanımızı ziyaret ederek hem bizlere hem de amatör spora verdiği büyük desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca kendisini ve Nazilli Belediyesporu 2.Lig'e çıktığı için tebrik ediyoruz" dedi.

Sporun her zaman insanlara birçok avantajı ve yararı olduğunu söyleyen Başkan Alıcık ise; "Ziyarete gelerek bizlere plaket veren Kızılcabölük Belediye başkanımıza ve Kızılcabölük spor'a BAL da başarılar diyorum. Spor gerçekten çok önemli. Nazilli Belediyespor olarak bu yıl Türkiye'nin dört bir yanına gitme fırsatı bulduk. Buralarda hem dostluklar kazandık hem de Nazilli'yi tanıttık. Sporun yanı sıra tanıtımımızı da sağladık. Profesyonel ligde bunu yaşarken, amatör liglerde de mücadele eden takımlarımız güzel başarılara da imza attı. Ama amatör kulüplerimizin maddi durumları ve imkanları ortada. Bizlerde elimizden gelen desteği vererek bunları yaşatmaya çalışıyoruz. Amatör ruh yaşamalı ki profesyoneller olsun" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve beraberindeki heyet, Başkan Alıcık'a plaket vererek hatıra fotoğrafı çekildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Kızılcabölük Nazilli Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title