Haberler

Kızılay'dan Anlamlı Gece

Güncelleme:

Dünya gönüllü kan bağışçıları günü dolayısıyla Düzce Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen geceye ilgi oldukça fazla oldu.

Dünya gönüllü kan bağışçıları günü dolayısıyla Düzce Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen geceye ilgi oldukça fazla oldu.

14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü dolayısıyla Düzce Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen yemekli etkinlik İstiklal Marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmasını Kızılay Düzce Şubesini temsilen Oktay Özkasap yaptı. Özkasap kısa konuşmada, "Bu anlamlı gecede Düzceli gönüllü kan bağışçısı vatandaşlarımızı kutlarım" dedi.

Daha sonra söz alan Akçakoca Huzurevi Müdürü Galip Kabaklarlı "Kızılay koca bir çınardır. Bir Dünya markası olmuştur. Türk Kızılay'ı kan hizmetleri alanında yılda 1 buçuk milyon ünite ile Dünya'daki en büyük organize kuruluşlardan birisidir. Kızılay'ın Türkiye'de en faal ve yaygın olduğu yerlerden biriside Düzce'dir. Düzceliler olarak ne kadar gurur duysanız azdır, Tüm Düzcelileri kutluyorum" dedi.

Gecede daha sonra Venüs giyim, Nobel ilaç, Teknorot ve Oray diyaliz firmalarına gönüllü kan bağışlarına katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Gönüllü kan bağışçısı Düzcelilere de Altın, Gümüş, Bronz madalya ve Plaketler verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılay Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title