Haberler

Kırıkkale'de Ramazan Bayramı tatilinde trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi

Güncelleme:

Kırıkkale'de Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yaşanan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi. 43 ilin geçiş güzergahında olan Kırıkkale'de, karayollarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Trafik ekipleri, yoğunluğun fazla olduğu noktalarda çalışmalarını sürdürüyor.

43 ilin geçiş güzergahında olan Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yaşanan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde de karayollarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de araç trafiğinin yoğun olduğu karayolu dron ile havadan görüntülendi. Kırıkkale-Ankara D200 karayolunun bazı bölgelerinde trafik yoğunluğu artarken, Kırıkkale-Kayseri D765 karayolunda ise trafiğin akıcı şekilde ilerlediği görüldü. Trafik ekipleri, yoğunluğun fazla olduğu olduğu bazı noktalarda yoğun mesai harcıyor. Trafik yoğunluğunun gece saatlerinde de devam etmesi bekleniyor. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Kırıkkale trafik Trafik Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title