Haberler

Kayged Nil Temsilciliği Açıldı

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) Nil Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) Nil Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.

Dernek binasındaki açılış töreninde konuşan KAYGED Başkanı Yalçın Bulut, temsilciliğin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bulut, bir ülkedeki insan kaynağının değeri ve büyüklüğünün o ülke insanının eğitim seviyesinin kalitesiyle ölçüldüğünü söyledi.

İnsanlığın yükselişinin hep eğitim hamlesiyle başladığını belirten Bulut, "İnsanın öğrenme imbiğinden geçmesi hayati önem arz eden bir husustur. Ancak eğitim kurumları sayesinde insanlar öğrenirler, öğrendiklerini bilgiye dönüştürürler ve hazmettikleri bilgiler sayesinde hayatı en iyi şekilde anlayacak hale gelirler" diye konuştu.

Derneğin 2005 yılında kurulduğunu ifade eden Bulut, şöyle devam etti:

"Derneğimiz kurulduğu günden beri yüzlerce etkinliğe imza attı. Kayseri başta olmak üzere Türkiye'nin her yerinde eğitim öğretim işlerine gönüllü katkıda bulundu. Bu amaçla öğretmenlerimiz için çok sayıda eğitim gezisi, konferans düzenlendi. Branş zümreleri yapılarak daha verimli sonuçlar alınması için  çalışmalar yapıldı."

Daha sonra yapılan dualarla temsilciliğin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title