Haberler

Kaskispor, Masa Tenisinde Birinci Oldu

Kaskispor Masa Tenisi Takımı 15-16 Ocak Tarihleri Arasında Mardin'de Yapılan Türkiye Kupası Büyükler D Grubu, Grup Elemeleri Müsabakalarında Birincilik Elde Etti

Kaskispor Masa Tenisi Takımı 15-16 Ocak tarihleri arasında Mardin'de yapılan Türkiye Kupası Büyükler D grubu, grup elemeleri müsabakalarında birincilik elde etti.

Zorlu geçen müsabakalarda Kaskispor masa tenisi takımının önemli bir başarı elde ettiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, 'Takımımız Türkiye Kupası Büyükler D grubu grup elemeleri maçlarında birincilik kupası alarak güzel bir başarıya imza attılar. Bu başarıları sayesinde Kaskispor takımı, Türkiye Kupası finallerine katılmaya hak kazandı' dedi.

Kaskispor Kulübü sporcularını müsabakalarda gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ettiğini belirten Batukan, '18 takımın katıldığı müsabakalar oldukça zorlu ve keyifli geçti. Kaskispor masa tenisi takım kaptanı Mücahit Soyak, antrenör ve oyuncu Halil Adak, masa tenisçilerimiz Mahmut Çağlayan ve Doğan Toprak?dan oluşan takımımız şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ettiler' diye konuştu.

(VED-NÖZ) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title