Haberler

Karabük'te Yerel Yönetimler

Karabük'ün Safranbolu İlçesi Zati Ağar İlköğretim Okulu 7-c Sınıfı Öğrencileri Belediye Başkanı Nihat Cebeci'yi Sorularıyla Terletti.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi Zati Ağar İlköğretim Okulu 7-C sınıfı öğrencileri Belediye Başkanı Nihat Cebeci'yi sorularıyla terletti.

Öğrencilerin mektup yazarak davet ettikleri Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci öğrencilerin bu isteğini kırmayarak yerine getirdi. Zati Ağar İlköğretim Okulu 7-C sınıfı öğrencileri, dersliklerindeki sırada oturan Başkan Cebeci'ye özel hayatı ve politik yaşamı hakkında sorular yönelttiler. Başkan Cebeci'de öğrencilerin sordukları her soruya cevap verdi.

"Neden Safranbolu'ya Başkan olmak istediniz? " sorusuna cevap veren Cebeci, "Doğduğum büyüdüğüm ve hayatımın geçtiği yer Dünya Miras Şehirleri listesinde yer alan bir kent. Yüksek Mimar olarak, bu kente hizmet etmeyi en önemli görev bildim. Böyle bir kentle her zaman gurur duydum. Gururla yaşadığım yere başkan olup hizmet etmek istedim" dedi.

Çocuklar için yeni parklar hazırladıklarını da ifade eden Cebeci, "Sizlere elimizden gelen her türlü hizmeti sağlamaya çalışıyoruz. Bu amaçla özelikle sizlerin eğlenip, vakit geçirebileceğiniz yeşil alanlar, oyun parkları yaptık. Mevcutları onarıp, yenilerini de yapmağa da devam ediyoruz. Çok sayıda parkımıza ilave olarak yeni parklar da Safranbolu'ya kazandıracağız"diye konuştu.

Belediye olarak okullara gerekli yardımları yaptıklarını belirten Cebeci, okullarda eksikliği hissedilen her konuda gerekli katkıyı sağladıklarını da ifade etti.

Öğrencilerin kendisini 25 yıl öncesine ilkokul yıllarına götürdüğünü kaydeden Cebeci, "Çok ülke gezdim. O ülkelerin gençlerini gördüm. Gördüğüm gençler, gelecekten umutlu değiller bir beklentileri kalmamış ama ben burada bir defa daha gördüm ki bizim gençlerimiz, çok umut veriyor. Bir gün gelecek dünyanın beyni, yöneteni bu gençler olacak" dedi.

(HK-İÇ)

06.04.2007 19:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title