Haberler

Kahta'da Yardıma Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde Faaliyet Gösteren Sahabe Safvan Bin Muattal Eğitim ve Kültür Derneği Fakir ve Yardıma Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi.

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde faaliyet gösteren Sahabe Safvan Bin Muattal Eğitim ve Kültür Derneği fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Sahabe Safvan Bin Muattal Eğitim ve Kültür Derneği tarafından fakir öğrenciler yararına kermes açıldı. 100. Yıl Parkında açılan kermesin bir hafta boyunca halka açık olacağı belirtildi. Fakir öğrenciler yararına düzenlenen kermesin gelirlerinin yardıma muhtaç başarılı öğrencilere verileceği bildirildi. Açılan kermesle ilgili olarak konuşan Fatih Öğrenci Yurt Müdürü Şükrü Ayhan, bu tür etkinliklerin devamlı hale geleceğini belirterek," dernek olarak Cumhuriyet mahallesinde 100 kişilik öğrenci Yurdu inşaatımız devam etmektedir. Öğrenci Yurdumuz faaliyete girdikten sonra, etkinliklerimizde elde ettiğimiz gelirler her zaman olduğu gibi fakir ve yardıma muhtaç öğrencilerimize harcanacaktır" dedi.

(AD-OÇ-Y) 29.05.2008 18:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title