Haberler

Kahta'da İstihdam Sağlayan İş Adamına Muhtarlardan Plaket

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Muhtarlar Derneği, ilçede yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayan iş adamı Bedir Yeni’ye plaket verdi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Muhtarlar Derneği, ilçede yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayan iş adamı Bedir Yeni'ye plaket verdi.

Özel bir restoranda düzenlenen toplantıya, Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik, Ak Parti Kahta ilçe Başkanı Engin Akel, ilçe Emniyet Müdürü Cafer Demir, Kahta Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya ve muhtarlar katıldı.

Kahta Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya, yaklaşık 100 işçiyle memleketi Kahta'ya istihdam sağlayan Bedir Yeni'ye teşekkür ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Kahta Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya, "Değerli hemşerim Bedir Yeni, Kahta'da kurduğu işyerleri ile 100'e yakın işçi çalıştırmaktadır. Bu bakımdan memleketine büyük hizmet veriyor. Kahta'da kurduğu seramik fabrikası ile istihdam sağlıyor. Memleketimizde ki gençleri çalıştırarak, gençlerimizin il dışında ki iş arayışlarının önünü kapatıyor. Memleketimize büyük katkıları olan Bedir Yeni'ye teşekkür ediyorum" dedi.

İşadamı Bedir Yeni ise memleketine hizmet etmekten büyük haz aldığı söyleyerek, "Memleketime ufak da olsa bir katkım dokunduysa bundan mutluluk duyarım. Muhtarlar halkımızın oylarına görev başına gelen demokrasinin olmazsa olmazlarındandır" dedi.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, köy, belediye ve özel idare olmak üzere 3 tane yerel yönetim biriminin olduğunu belirterek, mahalle muhtarlıklarının belediye sınırları içerisinde olan bir mahali birim olduğunu söyledi.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, "Muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde olması, devletten sonra kamu hizmetlerinin vatandaşa en iyi şekilde ulaştırılması konusunda bize yardımcı olmuştur. Muhtarların, adeta yaşadığı mahallenin gözü kulağı olması ve var olan eksiklikleri, sıkıntıları, yerel yöneticilerle paylaşması, muhtarların önemini ortaya çıkarmıştır. Muhtarlarımız bizim için önemlidir. Dolayısıyla muhtarlar bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız ve her şeyimizdir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sait Adıyaman Kahta Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title