Haberler

Judo Müsabakaları Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Federasyon Başkanlığının 2015-2016 faaliyet programında yer alan ve Erzincan’da yapılan Judo Gençler grup müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Federasyon Başkanlığının 2015-2016 faaliyet programında yer alan ve Erzincan'da yapılan Judo Gençler grup müsabakaları sona erdi. Okul Sporlarının 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı faaliyetleri aralıksız olarak devam ediyor. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldırım Akbulut Spor salonunda gerçekleştirilen Genç kız ve Genç erkek judo grup müsabakalarına 23 ilden toplam 130 sporcu katıldı. Sporcular dereceye girebilmek ve bir üst tura çıkabilmek için büyük mücadele verdiler. Yıldırım Akbulut Kapalı Spor Salonu'ndaki organizasyonda, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli ve Van illerinden 70 erkek ve 60 kız sporcu mücadele etti. Müsabakalarının ardından dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgeleri Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu tarafından verildi.

Yapılan müsabakalar sonucunda: Erkek 50 kilogram; 1. Siirt'ten Mehmet Cuma Ünal, 2. Ordu'dan Selim Şahin, 3. Van'dan Ejder Tokyay ve Erzurum'dan Onur Taşçı. Erkek 55 kilogram; 1. Iğdır'dan Mihraç Akkuş, 2. Artvin'den Oğuz Özışık, 3. Ordu'dan Erdem Mert Aslantürk ve Erzurum'dan Yasin Dolu. Erkek 60 kilogram; 1. Ordu'dan Gökhan Altundağ, 2. Trabzon'dan Emirhan Yılmaz, 3. Diyarbakır'dan Yusuf Özkaya ve Giresun'dan Hakan Sarı. Erkek 66 kilogram; 1. Ordu'dan Selahattin Çalışkan, 2. Rize'den İsa Taştan, 3. ise Erzurum'dan Eyüp Çamcı ve Diyarbakır'dan Cihan Özkaya. Erkek 73 kilogram; 1. Ordu'dan Oğuz Danışman, 2. Trabzon'dan Muhammet Kalaycı, 3. Van'dan Mehmet Ayhan ile Giresun'dan Soner Usta. Erkek 81 kilogram; 1. Rize'den Musa Taştan, 2. Giresun'dan Mert Doğukan Aksoy, 3. Ordu'dan Yılmaz Bartugöl ve Batman'dan Mehmet Metin Altunbaş. Erkek 90 kilogram; 1. Batman'dan Hasan Uluçam, 2. Malatya'dan Ahmet Turan Evci ve 3. Rize'den İdris Semih Yılmaz. Erkek +90 kilogram; 1. Rize'den Yakup Han Baş, 2. Giresun'dan Hakan Akar, 3. Sivas'tan Burak Apaydın. Bayan 40 kilogram; 1. Siirt'ten Berivan Demir, 2. Trabzon'dan Melike Keskinoğlu 3. Erzincan'dan Güller Korkmaz ile Bitlis'ten Bahar İnal. Bayan 44 kilogram; 1. Ordu'dan Rümeysa Yayla, 2. Trabzon Emine Ünal, 3. Sivas'tan Gökçe Ersoy ve Siirt'ten Nuray Okur. Bayan 48 kilogram; 1. Trabzon'dan Kader Divan, 2. Batman'dan Gülbahar Gök, 3. Erzurum'dan Ayşe Şenaydın Erzurum ve Van'dan Şükran Yılmaz. Bayan 52 kilogram; 1. Trabzon'dan Rabia Şenas, 2. Sivas'tan Hilal Soyuyüce, 3. Bitlis'ten Merve Kayaalp ve Ordu'dan Ezgi Tepe. Bayan 57 kilogram; 1.Trabzon'dan Merve Ünlü, 2. Trabzon'dan Sevil Gümüş, 3. Giresun'dan Sennur Toka, Sivas'tan Beydaur Alaşa. Bayan 63 kilogram; 1. Ordu'dan Mine Akdeniz, 2. Trabzon'dan Hümeyra Şeras, 3. Sivas'tan Nurdan Almalı ve Trabzon'dan Kübra Güneş. Bayan 70 kilogram; 1. Trabzon'dan Nurabanu Güngör, 2. Trabzon'dan Huriye Kayaoğlu, 3. Erzincan'dan Merve Büşra Polat. Bayan +70 kilogram; 1. Trabzon'dan Kübranur Esir, 2. Trabzon'dan Büşra Günaydın, 3. Malatya'dan Ayşenur İnan ve Erzincan'dan Erva Betül Ballı oldu.

Dereceye giren sporcular final maçlarında Türkiye şampiyonluğu için mücadele etmeye hak kazandılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Trabzon Erzurum Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title