Haberler

Hemşehri Geceleri" Elmadağ ve Bala'da Devam Etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Geceleri”ne Elmadağ ve Bala’da devam edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Hemşehri Geceleri"ne Elmadağ ve Bala'da devam edildi.

Başkent'in değişik ilçe ve mahallerinde düzenlenen ve sevilen sanatçıların verdiği konserlerle Başkentlilere eğlenceli anlar yaşatan Hemşehri Geceleri bu kez Elmadağ ve Balalıları bir araya getirdi. Elmadağ Kurtuluş İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Mehmet Demirtaş ve Ankaralı Coşkun'un seslendirdiği türkülere eşlik eden gençler ve çocuklar doyasıya oynadı. Geceye katılan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti. Gecede Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu FOMGET tarafından sunulan halk oyunları gösterisi de ilgiyle izlendi.

Gecenin finalinde ise Ankaralı Coşkun sevilen türküsü "Ankara'nın Bağları" ile sahne aldı. Ankaralı Coşkun'un seslendirdiği türkülerle gençler ve çocuklar sahneyi doldurarak gönüllerince eğlendi.

"Hemşehri Gecesi"nin bir başka adresi ise Bala oldu. Bala Spor Salonu'nda düzenlenen gece Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu FOMGET'in halk oyunları gösterileri ile başladı. Gecede sahne alan Ankaralı Coşkun, programına "Ankara'nın Bağları" türküsü ile başladı. Daha sonra sevilen parçaları seslendiren Ankaralı Coşkun'a izleyiciler alkışlarla eşlik etti.

Gecede bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in selam ve sevgilerini iletti. Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz de, "Hemşehri Gecesi"nin düzenlenmesinden dolayı Başkan Gökçek'e teşekkür etti. Tekcan, İbrahim Gürbüz'e Başkan Melih Gökçek adına bir teşekkür plaketi verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Elmadağ Bala Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title