Haberler

Halk Günü'nde Renkli Görüntüler

Çukurova Belediyesi’nce düzenlenen Halk Günü’nde 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çocukların gerçekleştirdiği gösteriler, keyifli anlar yaşattı.

Çukurova Belediyesi'nce düzenlenen Halk Günü'nde 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çocukların gerçekleştirdiği gösteriler, keyifli anlar yaşattı. İlkokul, ortaokul ve liselerde çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte ilkokul, ortaokul ve liselerde çevre bilincini arttırmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler,ödüllerini aldı. Atık pilleri en çok toplayan kategorisinde, Mehmet Özencel Anadolu Lisesi, İsmail Kulak Anadolu Lisesi ve Şambayadı İlkokulu, bitkisel atık yağlar kategorisinde Recep Birsin Özen Ortaokulu, Mehmet Özöncel Anadolu Lisesi, Sabancı İlkokulu, Ambalaj atıklarından en iyi proje ödülü ise Hasan Adalı Anadolu Lisesi'nin oldu.

Dereceye giren okullara kategorilerine göre; projeksiyon cihazı, masa üstü bilgisayar, diz üstü bilgisayar ödülü verildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, birim müdürleri ile birlikte yaptığı Halk Günü'nü talepler üzerine yaz boyunca ayda bire indirdiklerini belirterek, "Temmuz ayının ilk cuması yani 7 Temmuz günü Halk Günü'nde yine halkımızla buluşacağız ama biz yaz boyunca yine halkla beraber, halkın içinde olmayı sürdüreceğiz. Etkinliklerimiz, projelerimiz bitmeyecek" dedi.

9 Haziran Cuma günü Huzurevleri Mahallesi'nde Su Oyunları Parkı'nın açılışını yapacaklarını kaydeden Çetin, "Yaz aylarının gelmesi dolayısıyla, sokak hayvanlarına da lütfen sahip çıkalım, kapılarımıza bir kap su koyalım. Biz de hayvanlarımız için Çukurova ilçesi içerisinde bulunan 185 parkımıza, en az bir tane otomatik suluk koyuyoruz. Sokaktaki canlarımızı unutmayalım" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çevre Günü Soner Çetin Orhan Kemal Çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title