Haberler

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'nde görev değişimi

Güncelleme:

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği 3. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği 3. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut başkan Oğuz Tekcan görevi Murat Tapan'a devretti.

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantı 46 üyenin katılımıyla yapıldı. Tek aday olarak seçime katılan Başbağlar Mahallesi Muhtarı Murat Tapan oy çokluğuyla yeni başkan seçildi.

Düzenlenen genel kurulda açılış konuşmasını yapan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve mevcut Başkan Oğuz Tekcan, görev süresince çok çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Bu dönemde aday olmayacağım. Muhtarların daha iyi şartlarda olmaları için çalışmalar yaptık. Geçtiğimiz ay Ankara'da yapılan seçimde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. Bu vesileyle Erzincanımızı ve Erzincan'da ki muhtarları temsil hakkı kazandım. Bundan sonra ki dönemlerde de çalışmalarımızı yapacağız. Hep birlikte bu işi başaracağız. Bu bayrağı en üst seviyeye çıkarmak için yeni seçilen arkadaşlar ile beraber çalışacağız. Yeni seçilen arkadaşlara da şimdiden başarılar dilerim." dedi.

Ardından konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları yeni Dernek Başkanı Murat Tapan ise, "2014 yerel seçimlerinden itibaren, muhtarlığı kazandığımız günden itibaren yeni bir oluşum ile Köy ve Mahalle Derneği'ni kurduk. Her türlü faaliyetlerde bulunmak için köy, mahalle ve beldeleri gezerek siz değerli muhtarlarımızın üyeliklerini alarak bu derneği oluşturduk. 2014- 2021 süresi içerisinde yönetim kurulunda sürekli görev aldık. Oğuz başkanımızla beraber bu derneği bu aşamaya getirdik. Ben emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. Başkanımızı 2 dönem başkan seçtik. Bu bir görev değişimi, bugün de bizlerde bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. Bayrağı bugünden aldığımız andan itibaren derneğimizi, Erzincan'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz." diye konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

Asil Üyeler; Murat Tapan, Ruhi Yarka, Doğan Sayan, Ural Sarıca, Haydar Bektaş

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Kemal Gülgen, İlhan Karadağ, Alper Şanlı, Selçuk Cantosun, Güngör Dağdeviren.

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Serhat Ayyıldız, İlhan Cankaya, Muhammed Mutlu.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Mustafa Köse, Kazım Gün, Yaşar Kırkgöze.

Üst Kurul Delegesi; Murat Tapan, Ruhi Yarka, Oğuz Tekcan, Abdülkadir Karabina, Haydar Bektaş, Hünkar Korkmaz, Hasan Korkmaz, Ural Sarıca, Yusuf Kenan Demirel, Doğan Sayan. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Türkiye Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title